Kérdése van? Hívjon minket! +3630/425-1462

QUEBECK ÍZÜLETVÉDŐ GYÓGYNÖVÉNY MIX 90G
QUEBECK ÍZÜLETVÉDŐ GYÓGYNÖVÉNY MIX 90G
4 955 Ft

QUEBECK ÍZÜLETVÉDŐ GYÓGYNÖVÉNY MIX 90G

Ízület működését támogató, ízületvédő hatással rendelkező, állatorvos által

4 955 Ft
Egységár: 55 Ft/g
Részletek
MIT TARTALMAZ ÉS MIRE JÓ?

Az ízületek „életében” léteznek kritikus időszakok, időpontok. Egyszer van a fejlődési, kölyökkori növekedési időszak, amikor rendkívül fontos a vázszerkezet kialakulása, hozzáértve ehhez az ízületeket is! Fejlődésük kiemelten nagy figyelmet igényel a gazdik részéről, ha nagytestű kutyákról beszélünk. Ezeknél hirtelen és erőteljesen következik be a növekedés és „elkel” a külső segítség, ízületvédők, porcépítők, ásványi anyag pótlók formájában.

Majd van az időskor, amikor csak azt vesszük észre, hogy a kutyánk alvás után nehezen áll fel, nehezebben indul el, sántikálni kezd. Ezek mind a kopásnak, az elhasználtságnak köszönhetőek. Természetes folyamat. De ezt a folyamatot, késleltethetjük, tompíthatjuk kis segítséggel: természetes ízületvédőkkel, gyulladáscsökkentőkkel, fájdalomcsillapítókkal.

Utána vannak azok a nagyon egyedi és specifikus esetek a kutya életében, a sérülések, rendellenességek, balesetek, amelyek esetében kivétel nélkül szükséges a gyógykezelés. A legtöbb esetben a gyógykezeléseket fokozza egy természetes alapú stimuláns, kiegészítő. Ez esetben (minden másban is) ajánlom a kezelő állatorvos bevonását, konzultációját!A speciális ÍZÜLETVÉDŐ gyógynövény keverékünk / -mix, összeállításánál figyelembe vettük a kutyák természetes fiziológiai igényüket, ízületi szükségletüket és erre igazítottuk, állítottuk össze a gyógynövények összetételét, arányát. Termékünkben megtalálható a csalánlevél, bodzabogyó, ginko biloba, kurkuma és gyömbér! Ezen gyógynövények keveréke, képes „megmozgatni” a szervezet anyagcseréit, úgy, hogy azokban a kritikus időszakokban vagy akár a specifikus-, sérülések kezelése alatt, tudjanak kellő természetes támogatást nyújtani, fokozni a gyógyulási vagy megelőzési folyamatokat. Hatásuk elsősorrban a gyulladáscsökkentés, fájdalomcsillapítás, ízület támogatás.MIKOR JAVASOLJUK HASZNÁLNI?

kölyökkutyák növekedési időszakában, ízületvédő kiegészítőként
kimondottan ajánlott használni nagytestű kölyökkutyáknál, és a fogváltási időszakban
huzamosabb ideig tartó ízülettámogató kúraként.
az idősebb állatoknál, álltalános ízülettámogatóként, évente 2-3-szor, kúrákban
Állatorvosunk javaslatára, etesd az ÍZÜLETVÉDŐ gyógynövénymix-et minden egyes ízületi bántalom gyógykezelése alatt és után, 21-30 napig folyamatosan.
Adatok
Cikkszám:
260786
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!