TOP termékek
Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

Hírlevél
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


Feliway friends utántöltő 48 ml

Feliway friends utántöltő 48 ml
6 399 Ft
Egységár: 133 Ft/ml.
 • A FELIWAY FRIENDS egy könnyen alkalmazható megoldás az együtt élő macskák közötti konfliktusok csökkentésére, hogy elkerülhető legyen a verekedés, üldözés, akadályozás, bámulás.

  Elősegíti, hogy a macskák harmóniában élhessenek egymással egy otthonban. A folyamatos hatás állandó harmóniát biztosít.
  Klinikai hatékonysága bizonyított, állatorvosok ajánlásával.

  A termék egy szintetikus macska appezint tartalmaz, amelynek természetes változatát az anyamacska termeli az ellést követő időszakban. Ennek köszönhetően alakul ki és marad fenn a kötődés az anya és az alomtársak között.
  Klinikai kísérletek bizonyítják, hogy a Feliway Friends hasonló kötődést vált ki többmacskás otthonokban együtt élő felnőtt egyedek közt. Ezáltal segít a macskák közötti feszültség és konfliktushelyzet megoldásában.
  A feszültség megnyilvánulhat látványos formában, mint amilyen a verekedés vagy az üldözés, ám lehet sokkal kevésbé nyilvánvaló is, amikor az egyik macska akadályozza vagy akár hosszasan bámulja a másikat.

  A készüléket abban a helyiségben kell elhelyezni, ahol a macskák a legtöbb időt töltik. A megfelelő hatás eléréséhez a párologtatónak folyamatosan kell működnie. Egy párologtató legfeljebb 30 napra és legfeljebb 70m2 alapterületre elég.

 • Cikkszám
  846463