Kérdése van? Hívjon minket! +3630/425-1462

Feliway utántöltő 48ml A fotó illusztráció
Feliway utántöltő 48ml A fotó illusztráció
7 499 Ft

Feliway utántöltő 48ml A fotó illusztráció

A boldog és kiegyensúlyozott cica titka.
7 499 Ft
Részletek

A FELIWAY® egy olyan termék, amely a macskák pofatájéki, azaz faciális feromonjai F3-as frakciójának mesterséges változatát tartalmazza, és ezáltal fokozza a macskák biztonságérzetét, nyugalmát.

A pofatájéki (faciális) feromonokkal történő jelölés egy olyan jellegzetes viselkedésforma, amelyet minden macskatulajdonos jól ismer. Amikor egy macska jól érzi magát valahol, pofáját finoman odadörgöli az ajtó széléhez, az Ön lábához vagy a kanapé oldalához. Ezzel a mozdulattal helyezi el a pofatájéki mirigyeiben termelődő feromonokat, azaz megjelöli környezetét. Ezek a vegyületek a kiegyensúlyozottság, meghittség, biztonság üzenetét hordozzák, ezért a macska a későbbiekben is kötődést, megnyugvást keresve közelít hozzájuk.

Amikor a macska környezetében változás következik be, úrrá lesz rajta az aggodalom, a stressz. Tipikus példa a költözés, lakásfelújítás, a bútorok átrendezése, látogatás az állatorvosnál, hazatérés a kórházból, vendégek, új családtag (ember és állat egyaránt). A nyugtalanság, az idegesség jeleként megváltozhat a macska viselkedése, amely leggyakrabban vizeletspriccelésben, függőleges karmolásban, étvágycsökkenésben, visszahúzódó vagy akár antiszociális magatartásban nyilvánul meg.
Az ilyen helyzetekben a FELIWAY® Spray vagy Párologtató biztonságosan alkalmazható az érzelmi egyensúly visszaállítására. Mindkét kiszerelés megvásárolható az állatorvosi rendelőkben és az állatpatikákban.

A CEVA Sante Animale és a Pherosynthese által kifejlesztett természetazonos feromonok (FELIWAY®, D.A.P.®) új fejezetet nyitottak a viselkedéstanban és az állatorvostudományban. Az ún. feromonterápia innovatív és természetes megoldást kínál a kutyák és macskák félelemmel, nyugtalansággal, stresszel összefüggésbe hozható viselkedészavarainak megoldására

Adatok
Gyártó:
Feliway
Cikkszám:
5125
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!