Kérdése van? Hívjon minket! +3630/425-1462

Trovet Hepatic Diet HLD 3kg
Trovet Hepatic Diet HLD 3kg
8 990 Ft

Trovet Hepatic Diet HLD 3kg

8 990 Ft
Egységár: 2 997 Ft/kg
Részletek

TROVET Hepatic Diet HLD – Teljes értékű diétás táp kutyáknak máj- és emésztőszervi betegségek esetére

A máj az anyagcsere központi szerve, több mint ezerféle funkcióval rendelkezik. Központi szerepet játszik az emésztésben, (epetermelés) a tápanyagok, vitaminok, hormonok lebontásában és átalakításában, a szénhidrát-, fehérje- és a zsír anyagcserében. A hasnyálmirigy szerepet játszik a táplálék fehérjéit és a zsírokat emésztő enzimek , valamint a szénhidrát-anyagcserét szabályozó hormonok (elsősorban az inzulin) termelésében.
Károsodásuk, vagy elégtelen működésük esetén zavart szenvedhetnek az emésztési folyamatok, a fehérje- zsír és szénhidrát anyagcsere, a véralvadás, és káros anyagcseretermékek halmozódhatnak fel a szervezetben, melyek további megbetegedéseket okozhatnak.

A TROVET HEPATIC könnyen emészthető diétás táp, amely a máj anyagcserében és emésztésben résztvevő funkcióit támogatja. Csökkentett fehérjetartalma révén tehermentesíti a májat, ezek a fehérjék azonban magas biológiai értékűek, tehát fedezik a szervezet aminosav igényét. Csökkenti az emésztőrendszer terheltségét, és lehetővé teszi a hatékonyabb tápanyag és energia-felvételt kisebb adagok elfogyasztása esetén is.

• Számos hozzáadott lipotróp anyag, mint pl. az L-karnitin, serkenti a zsíranyagcserét
• Az alacsony réztartalomnak köszönhetően csökken a májsejtekben a réz felhalmozódásának a veszélye is

Javallatok:
Hasmenés, gyomor- bélgyulladás, exocrin hasnyálmirigy elégtelenség, májelégtelenség, elégtelen emésztés

Beltartalmi értékek:
Nyers fehérje 27.00%, Nyers zsír 17.00%, Nyers Rost 2.00%, Nyers hamu 6.00%, Kalcium 1.10%, Foszfor 0.80%, Nátrium 0.20%, Kálium 0.40%, A vit. 20000IE/kg, D3 vitamin 2500IE/kg, E vit. 150mg/kg

Metabolikus energia:
15.7MJ/kg

Kapható kiszerelések: 400g(konzerv), 3kg, 12.5kg

Adatok
Gyártó:
Trovet
Cikkszám:
398653
Tömeg:
3 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!