Termék részletek


Ingyenes Szállítással: Vetri-Care GF 600 (GlycoFlex) tabletta 300 db 1doboz

 Vetri-Care GF 600 (GlycoFlex) tabletta 300 db 1doboz
22 890 Ft
 •  Az ízületi probléma az egyik leggyakoribb életminőséget rontó állapot kutyák esetében is.Nagy fizikai igénybevétel, a korral járó elhasználódás és kopás vagy a csontozat anatómiai viszonyainak genetikai eredetű eltérése esetén a kutyáknál gyakrabban több izületre kiterjedő súlyos izületi elváltozások jönnek létre.
  Az ízületek rugalmasságának megőrzése és az egészséges ízületi nedv regenerációjának elősegítése érdekében nélkülözhetetlen a megfelelő mikro-tápanyagok folyamatos biztosítása. A GF-600 táplálékkiegészítő pontosan ebből a célból fejlesztették ki.A GF-600 tartalmazza a glükozaminoglikánok (GAG) minden típusát, többek között a kondroitin-4 és a kondroitin-6 szulfátokat. Gazdag összetett fehérjékben, polipeptidekben, természetes kelátkötésű ásványi anyagokban (kalcium, foszfor, magnézium, szilikon), hosszú szénláncú telítetlen zsírsavakban, enzimekben, vitaminokban és nukleinsavakban is. A hozzáadott sörélesztő szintén értékes ásványi anyagok (különösen króm), fehérjék, B-komplex vitaminok és biotin forrása. A benne levő lucernakivonat, a klorofil, erős antioxidáns és gyulladáscsökkentő vegyület.A GF-600 kivételes táplálékkiegészítő, mely segít megőrizni a kötőszöveti elemek, köztük az ízületi nedv, inak, a szalagok és a porc egészséges állapotát.
  1.Különösen ajánlott a gyors fejlődésű és nagytestű fajták kölykeinek.
  2.Gyulladáscsökkentésre különböző ízületi gyulladások és kötőszöveti bántalmak esetén.3.Az ízületi kötőszövetek és csontok műtét utáni regenerálásának támogatására.A kiegészítő előnyös hatásainak a betegség súlyosságától függően 6 héten belül kell jelentkezniük.
  Adagolás (tabletta/nap):
  első 5 hét azt követően
  15-30ttkg 2 1
  30-50ttkg 3 2
  50ttkg fölött 4 3
  A napi adagot célszerű elosztani és beadni de és du.
  Ellenjavallat, mellékhatás: nem ismert
  Tárolás: Hűvös, száraz helyen
  Csomagolás: 300 tabletta, műanyag dobozban
  Eltarthatóság: 2 év 

 • Cikkszám
  2076