Kérdése van? Hívjon minket! +3630/425-1462

  Vetri-Care GF 600 (GlycoFlex) tabletta 300 db 1doboz
Vetri-Care GF 600 (GlycoFlex) tabletta 300 db 1doboz
24 990 Ft

Vetri-Care GF 600 (GlycoFlex) tabletta 300 db 1doboz

24 990 Ft
Részletek

 Az ízületi probléma az egyik leggyakoribb életminőséget rontó állapot kutyák esetében is.Nagy fizikai igénybevétel, a korral járó elhasználódás és kopás vagy a csontozat anatómiai viszonyainak genetikai eredetű eltérése esetén a kutyáknál gyakrabban több izületre kiterjedő súlyos izületi elváltozások jönnek létre.
Az ízületek rugalmasságának megőrzése és az egészséges ízületi nedv regenerációjának elősegítése érdekében nélkülözhetetlen a megfelelő mikro-tápanyagok folyamatos biztosítása. A GF-600 táplálékkiegészítő pontosan ebből a célból fejlesztették ki.A GF-600 tartalmazza a glükozaminoglikánok (GAG) minden típusát, többek között a kondroitin-4 és a kondroitin-6 szulfátokat. Gazdag összetett fehérjékben, polipeptidekben, természetes kelátkötésű ásványi anyagokban (kalcium, foszfor, magnézium, szilikon), hosszú szénláncú telítetlen zsírsavakban, enzimekben, vitaminokban és nukleinsavakban is. A hozzáadott sörélesztő szintén értékes ásványi anyagok (különösen króm), fehérjék, B-komplex vitaminok és biotin forrása. A benne levő lucernakivonat, a klorofil, erős antioxidáns és gyulladáscsökkentő vegyület.A GF-600 kivételes táplálékkiegészítő, mely segít megőrizni a kötőszöveti elemek, köztük az ízületi nedv, inak, a szalagok és a porc egészséges állapotát.
1.Különösen ajánlott a gyors fejlődésű és nagytestű fajták kölykeinek.
2.Gyulladáscsökkentésre különböző ízületi gyulladások és kötőszöveti bántalmak esetén.3.Az ízületi kötőszövetek és csontok műtét utáni regenerálásának támogatására.A kiegészítő előnyös hatásainak a betegség súlyosságától függően 6 héten belül kell jelentkezniük.
Adagolás (tabletta/nap):
első 5 hét azt követően
15-30ttkg 2 1
30-50ttkg 3 2
50ttkg fölött 4 3
A napi adagot célszerű elosztani és beadni de és du.
Ellenjavallat, mellékhatás: nem ismert
Tárolás: Hűvös, száraz helyen
Csomagolás: 300 tabletta, műanyag dobozban
Eltarthatóság: 2 év 

Adatok
Gyártó:
Vetri
Cikkszám:
2076
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!