Kérdése van? Hívjon minket! +3630/425-1462

VIRBAC PRONEFRA SZUSZPENZIÓ 180ml
VIRBAC PRONEFRA SZUSZPENZIÓ 180ml
15 390 Ft

VIRBAC PRONEFRA SZUSZPENZIÓ 180ml

Ízesített szájon át adandó szuszpenzió macskáknak és kuytáknak. Kiegészítő takarmány a megfelelő vesefunkció fenntartásáért.

15 390 Ft
Egységár: 77 Ft/g
Részletek

Ízesített szájon át adandó szuszpenzió macskáknak és kuytáknak. Kiegészítő takarmány a megfelelő vesefunkció fenntartásáért.

LEÍRÁS:

A PRONEFRA® macskák és kutyák megfelelő vesefunkciójának fenntartására használható.

A PRONEFRA® nagyon ízletes és az 4 komponens összhangján alapul:

- A kálcium-karbonát és a magnézium-karbonát csökkenti a foszfor elérhetőségét a szervezet számára a bélben való megkötés révén.

- A kitozánról ismert, hogy megköti az urémiás méreganyagokat a bélben.

- A tengeri oligopeptidek hozzájárulnak a megfelelő vérnyomás fenntartásához.

ÖSSZETÉTEL:

Finomított növényi olajok (oliva és kopra), hús és állati származékok (baromfi), kálcium-karbonát (3,6 %), hal fehérje hidrolizátum (1,9 %), magnézium-karbonát (1,0 %), kitozán (1,0 %).

ADALÉKANYAGOK KILOGRAMONKÉNT: Technológiai adalékok: Polioxietilén (20)-szorbitán monooleát: 4900 mg

FELHASZNÁLÁSI UTASÍTÁS:

Használat előtt jól fel kell rázni. Kis üledékképződés normális jelenség. Adagoljon naponta kétszer a táplálékba keverve vagy etetés közben az adagolófecskendőből a termékből (macska: 1 ml/4 kg naponta kétszer, kutya: 1 ml/5 kg naponta kétszer). Víz álljon mindig az állat rendelkezésére. Az ajánlott adagot ne lépje túl. Alkalmazás előtt kérje állatorvosa tanácsát. A Pronefra nem biztos, hogy megfelelő idősebb állatoknak vagy speciális emésztőszervi érzékenység miatt kezelés alatt álló állatoknak.

Ha az állat öklendezik, ajánlott óvatosan adagolni a terméket és pár napig a javasolt dózist csökkenteni, ha az öklendezés továbbra is fennáll konzultáljon állatorvosával.

TÁROLÁS:

Száraz, hűvös helyen tárolandó, felbontás után is. Az első felbontás után a 60 ml-es kiszerelés 2 hónapon belül, a 180 ml-es kiszerelés 6 hónapon belül felhasználandó.

TANÁCSOK A HELYES BEADÁSHOZ:

1: Használat előtt jól fel kell rázni.
2: Csavarja le a fehér kupakot, hogy kinyissa a flakont.
3: Csavarja rá a kupakot a flakonra.
4: Tartsa a flakont függőleges helyzetben és nyissa ki a kupakot
5: Helyezze bele az adagoló fecskendőt.
6: Fordítsa meg a palackot és az adagoló fecskendő duggattyúját húzza kifelé, hogy termék kerüljön a fecskendőbe. Az állat súlyának megfelelő mennyiségű termékkel töltse meg a fecskendőt.
7: Állítsa vissza függőleges helyzetbe a flakont és kissé mozgatva húzza ki az adagoló fecskendőt a kupakból. Zárja le a kupakot.
8: Óvatosan nyomja ki a terméket az adagoló fecskendőből és keverje össze a terméket az állat eledelével. 8bis: Vagy helyezze az adagoló fecskendőt az állat szájába és óvatosan nyomja bele a terméket. Győződjön meg róla, hogy az állat lenyelte a terméket.
9: A kupakot mindig tartsa zárva a flakonon. Használat után tiszta vízzel mossa ki az adagoló fecskendőt.

Adatok
Cikkszám:
769005
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!