Termék részletek


ARTHRODYL tabletta 50szemes kutyáknak

-21%
  ARTHRODYL tabletta 50szemes kutyáknak
5 699 Ft
Akció: 4 499 Ft
Kezdete: 2022.01.27   A készlet erejéig!


 • Az Arthrodyl második generációs porcvédő tabletta, mely a fontos tápanyagok biztosítása révén hozzájárul a kutyák ízületi porcának tartós védelméhez, segíti azok egészségét, regenerációját.

  Termékleírás:

  - Újzélandi zöldkagyló kivonattal, magas glükózamln tartalommal, kondroitinnal, MSM-mel, cápaporccal, mikro- és makroelemmel, vitaminokkal támogatja a porcszövetek újraképződését és az ízületek mozgékonyságának fenntartását, valamint mérsékli a porclebomlást.

  - A cápaporc összetevői hatékonyan csökkenthetik a gyulladás okozta fájdalmakat, duzzanatokat.

  - Glükózaminból épülnek fel a glükózaminoglikán molekulák, melyek a proteoglikán láncok alapvető alkotóelemei. A glükózamin a legnagyobb mennyiségben beépülő porc-alkotó.

  - A kondroitin-szulfát negatív elektromos töltése révén jó vízmegkötő képességű. A sok megkötött vízzel együtt az ízületi porc rugalmasságát szolgálja. Ezáltal jelentősen hozzájárul az ízületek egészségének megőrzéséhez.

  - A metil-szulfonil-metán (MSM), a szerves kén egyik formája, számos anyagcserefolyamatban nélkülözhetetlen. Növeli az ízületekben a sejtmembránok permeabilitását, a tápanyagok be- és a bomlástermékek kiáramlását. A gyulladás tüneteit és azok kiváltó okait csökkenti a mediátorok felszaporodásának gátlásával.

  - Magnézium szükséges a szervezet számára létfontosságú enzimreakciókhoz, az izmok és idegek megfelelő működéséhez és kedvezően befolyásolja a szív munkáját. A B6-vitamin: nélkülözhetetlen a táplálék egyes részeinek felhasználásához és lebontásához. A magnézium, az aszkorbinsav (C-vitamin) és a B6-vitamin kiegészítik egymás hatását, a B6-vitamin elősegíti a magnézium felszívódását.

  - A mangán anyagcserefolyamatokra gyakorolt hatása komplex. Egyrészt számos enzim felépítéséhez és működéséhez szükséges, amely enzimek nagyrészt az anyagcserében töltenek be kiemelkedő szerepet.

  Alkalmazása ajánlott:

  - kölyökkutyák intenzív növekedési szakaszában, különösen a gyorsan fejlődő kölyköknél

  - helyreállító ízületi műtétek előtt és után

  - idős, mozgásszervi elváltozásokkal rendelkező kutyáknál, az ízületi panaszok enyhítésének kiegészítő kezelésére

  - sport- és munkakutyáknál az ízületek és porcok regenerálódásának támogatására

  Mellékhatás:

  Rendkívül biztonságos, mellékhatása még nagyobb dózisban sem ismert. Egyéb, gyulladáscsökkentő kezelés kiegészítő terápiájában alkalmazható.

  Adagolás:

  1 Arthrodyl tabletta 20 testtömeg-kilogrammonként naponta egyszer. Alkalmazásának eredményessége már két hét után megfigyelhető, a kívánt hatás elérése érdekében célszerű a tablettát kúraszerűen, 3 hónapon át folyamatosan alkalmazni.

  Összetétel (1 tablettában):

  Új-zélandl zöldkagyló (Perna canaliculus) kivonat: 400 mg

  Glükózamln: 175 mg

  Kondroitin-szulfát: 100 mg

  Metil-szulfonil-metán (MSM): 100 mg

  Cápaporc: 100 mg

  C-vitamin: 50 mg

  Kalcium-foszfát: 25 mg

  Magnézium: 10 mg

  Mangán: 5 mg

  B6-vitamin: 0,5 mg

 • Cikkszám
  443514