Kérdése van? Hívjon minket! +3630/425-1462

 Clorexyderm Forte sampon 200 ml kutyáknak és macskáknak
Clorexyderm Forte sampon 200 ml kutyáknak és macskáknak
3 999 Ft

Clorexyderm Forte sampon 200 ml kutyáknak és macskáknak

3 999 Ft
Részletek

Fertőtlenítő és tisztító hatású sampon kutyák és macskák részére
ÖSSZETÉTELE
Klórhexidin-diglükonát
Glicerin
ALKALMAZÁSA
Pyoderma és Malassezia pachydermatitis okozta bőrgyulladások kezelésére.

TULAJDONSÁGAI
2% klórhexidint tartalmaz, amely hatékony a baktériumok és Malassezia ellen csökkentett hatásidő mellett (5-7 perc), így kiválóan alkalmazható nyugtalan állatok kezelésekor.
Glicerintartalma révén hidratáló hatású.
A sampon eltávolítja a mikroorganizmusokat és az elpusztult hámsejteket, így megfosztja a baktériumokat és gombákat a tápanyagforrásuktól. Ezáltal megszünteti a gombás fertőzésekkel járó kellemetlen szagokat.
HASZNÁLATA
Az állatok szőrtakaróját jól be kell nedvesíteni langyos vízzel, majd a samponnal megmosni, és az érintett területeken (általában a mancsokon, a száj körül, a hason, nyakon, hónaljakon, lágyékon) óvatosan bedörzsölni. Elegendő mennyiségű sampont használjunk, hogy sűrű hab képződjön.
A sampont hagyjuk hatni 5-7 percen át, majd öblítsük le bő vízzel, hogy a hámképleteket és a faggyút teljesen eltávolítsuk. A kezelést kétnaponta ismételjük meg 2-4 héten keresztül. Ez alatt az idő alatt az állatot 12-24 óránként érdemes Clorexyderm Oldattal kezelni.
Az ilyen típusú bőrirritációnál gyakran jelentkezik visszaesés, ezért megelőzésként használjuk a Clorexyderm Forte Sampont 2 hetente.
KISZERELÉS
200 ml-es flakonban

Adatok
Cikkszám:
461
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!