Kérdése van? Hívjon minket! +3630/425-1462

 TROVET Hypoallergenic Dog HPD - Horse 10 kg
TROVET Hypoallergenic Dog HPD - Horse 10 kg
31 490 Ft

TROVET Hypoallergenic Dog HPD - Horse 10 kg

31 490 Ft
Egységár: 3 149 Ft/kg
Részletek
TROVET Hypoallergenic Diet Horse HPD – Teljes értékű, könnyen emészthető eledel lóhóssal. Táplálék allergia, illetve érzékenység okozta bőr és emésztőszervi elváltozások esetén kölyök és felnőtt kutyák számára természetes antioxidánsokkal.

A táplálékkal szembeni túlérzékenység azt jelenti hogy a táplálék valamely összetevője a szervezetben túlzottan erős, általában negatív reakciót vált ki.
Ha egy táplálék összetevővel szembeni reakció kialakul, általában az állat egész életén keresztül fennmarad. A tünetek általában nem jellegzetes bőrelváltozások (kipirultság, viszketés) vagy emésztőszervi tünetek formájában jelentkeznek.(hasmenés, hányás). Szerencsére könnyen kezelhetők olyan speciális diétás eledellel, mely nem tartalmazza a túlérzékenységet kiváltó összetevőt.

A táplálék intolerancia okának felderítésére alkalmazzuk az úgynevezett eliminációs diétát.
Ez azt jelenti, hogy a kutya néhány (6-8)héten át csak olyan tápot ehet, amelyben csak egyféle fehérje és egyféle szénhidrát komponens szerepel, mégpedig olyan, mely nagyon ritkán okoz túlérzékenységi reakciót, és amellyel az állat korábban nem találkozhatott.
Amikor a tünetek javulni kezdenek vagy teljesen eltűnnek, akkor állapíthatjuk meg hogy táplálék intoleranciáról van szó. A biztos eredmény érdekében egyszeri alkalommal vissza kellene térni a régi eredeti tápra, (provokációs teszt) hogy megbizonyosodjunk, tényleg az okozta a túlérzékenységet. A tulajdonosok azonban sokszor nem teszik ezt meg, hiszen örülnek, hogy a diéta hatására a tünetek elmúltak.

A TROVET nagy választékban állit elő kiváló minőségű hipoallergén tápokat. Mindegyik csak egyféle fehérjét és egyféle szénhidrátot tartalmaz.
Mindezen túl olyan speciális csak növényi eredetű fehérjét tartalmazó táp is rendelkezésre áll, mellyel szemben minimális az esély a táplálék túlérzékenység kialakulására.

Beltartalmi értékek:
Nyers fehérje 24.00%, Nyers zsír 14.00%, Nyers Rost 2.00%, Nyers hamu 7.00%, Nedvességtartalom 8.00%, Kalcium: 1,6%, Foszfor: 0,8%, Nátrium: 0,25%, Kálium: 0,46 %,
Réz: 15 mg, Cink: 135 mg, Jód: 1,5 mg, Linolsav: 2,05%, Alpha- linolénsav: 0,12%
A-vitamin: 16.000 NE, D3-vitamin: 1400 NE, E- vitamin: 150 mg,

Metabolikus energia:
15.1MJ/kg

Kapható kiszerelések: 400g(konzerv), 3kg, 10kg
Adatok
Gyártó:
Trovet
Cikkszám:
210681
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!