Termék részletek


Aptus® APTO-FLEX szirup kutyáknak és macskáknak 500 ml

-14%
Aptus® APTO-FLEX szirup kutyáknak és macskáknak 500 ml
8 499 Ft
Akció: 7 299 Ft
Kezdete: 2022.01.27   A készlet erejéig!
Egységár: 15 Ft/ml

Glükozamin (800mg) és kondroitin (400mg) tartalmú, az ízületi porc és az inak táplálására, regenerálására szolgáló oldat kutyáknak és macskáknak.

 • Az Aptus® APTO-FLEX szirup gyógyhatású, oldott formában készült, új típusú, kondroprotektív készítmény. A porc és az inak egészségére ható tradicionális anyagok (glukozamin szulfát, kondroitin szulfát, MSM) ideális kombinációja hatékony hialuronsavval és kollagénnel került kiegészítésre.

  Az Aptus® APTO-FLEX szirup a nagytestű, sportoló, elhízott, vagy idősebb kutyáknak, valamint a gyors növekedésű fajták kölyökkutyáinak javasolt. Az ízületi porc és inak táplálására, védelmére és regenerálására, a mozgásképesség javítására, az ízületi gyulladás megelőzésére kifejlesztett porcerősítő oldat.

  Az Aptus® APTO-FLEX szirup az ortopéd sebészeti beavatkozások, ízületi diszpláziák, oszteoartritisz, ortopéd eredetű fájdalom esetén könnyíti és gyorsítja a gyógyulást, könnyíti az ízületek mozgékonyságát, lassítja az artrózis folyamatát.

  Összetétele (100ml tartalma):
  - nátrium hyaluronát 140mg
  - glukozamin szulfát 800mg
  - kondroitin szulfát 400mg
  - tőzegáfonya
  - hidrolizált kollagén 14.000 mg
  - MSM (metil-szulfonil-metán) 1000mg

  Adagolása:

  Kutya:
  Általános adag 5 ml/20 ttkg, szájon át.
  0-20 ttkg 5 ml
  20-40 ttkg 10 ml
  40-60 ttkg 15 ml

  Macska:
  5 ml/állat, szájon át.

  A napi adagot több részre (2-3) osztva, a szert közvetlenül a szájüregbe kell juttatni, vagy az eleségbe kell keverni. Az alkalmazás időtartama függ az indikációtól és az Aptus® APTO-FLEX hatásától.

  Megelőzési célból 3 hónapos adagolást, majd 1 hónapos kihagyást követően a ciklus ismételhető. Szükség esetén a készítmény élethosszig használandó.

  Macskának, illetve kutyának 20 ttkg-ig az 500 ml, 100 napig elegendő.

  KÜLÖNLEGES TÁROLÁSI ELÕÍRÁSOK:
  Gyermekektõl elzárva tartandó!

  Használat elõtt felrázandó!
  Bontatlanul szobahõmérsékleten (25OC), száraz helyen tárolandó.
  Csak a csomagoláson feltüntetett lejárati idõn belül szabad felhasználni.
  Felbontást követõen 3 hónapon belül fel kell használni. Ez éppen elegendõ egy ajánlott kúraszerû alkalmazási ciklus idõtartama mind macskánál, mind kistestû, vagy növendék (20 ttkg-ig) kutyánál.
  Fagytól és közvetlen napsugárzástól óvni kell.


 • Cikkszám
  DCIV-001