Kérdése van? Hívjon minket! +3630/425-1462

Florentero ACT Bélflóra-stabilizáló Paszta 15 ml
Florentero ACT Bélflóra-stabilizáló Paszta 15 ml
4 499 Ft

Florentero ACT Bélflóra-stabilizáló Paszta 15 ml


A Florentero ACT Oral paszta kutyák és macskák részére, az egészséges bélflóra megőrzéséért és helyreállításáért

4 499 Ft
Egységár: 45 Ft/g
Részletek
A Florentero ACT Oral paszta egy hatékony táplálékkiegészítő kutyáknak és macskáknak, amely speciálisan az emésztőrendszer problémáival küzdő állatok számára lett kifejlesztve. Ez a különleges paszta probiotikus hatású és segít kezelni a hasmenést és más bélműködési rendellenességeket.

Miért érdemes választanod a Florentero ACT Oral pasztát?
Egyedülállóan 4-féle bélbaktériumtörzset és prebiotikumokat tartalmaz, amelyek segítenek megőrizni és helyreállítani az egészséges bélflórát. Ezáltal biztosítja a normális emésztést és felszívódást. Segít helyreállítani a bélcsatorna bármely okból megzavart baktériumflóráját, például hasmenés, antibiotikum kezelés, takarmányváltás vagy stresszhatások esetén.

A Florentero ACT Oral paszta további előnyei:

Gátolja a kórokozó baktériumok elszaporodását, és támogatja a helyi immunválaszt.
Biztonságos és mellékhatásoktól mentes, így nyugodt szívvel adhatod kedvencednek.
Nagyon finom ízű, így az állatok imádni fogják. Akár jutalomfalatként is adható.
A Florentero ACT Oral paszta különleges összetétele és immunstimuláns hatása miatt ideális választás az egészséges bélflóra megőrzéséhez és helyreállításához. Használhatod kutyáknak, macskáknak és más kisállatoknak is.

Ha kedvencednél hasmenést vagy más bélműködési rendellenességet tapasztalsz, vagy szeretnéd fenntartani az egészséges emésztést és felszívódást, válaszd a Florentero ACT Oral pasztát. Segít megakadályozni a kórokozó baktériumok elszaporodását, serkenti az immunrendszert, és hozzájárul a bélflóra egyensúlyának fenntartásához.

Fontos megjegyezni, hogy a hasmenés nem önálló betegség, hanem tünet, amely különböző okokra utalhat. Ha kedvencednél komolyabb tüneteket észlelsz, mint gyakori hányás, étvágytalanság, láz, levertség vagy véres- vagy vizes bélsár ürítése, mindenképpen keresd fel az állatorvost!

Összetétele:
Enterococcus faecium, (10 billió/g)Lactobacillus acidophilus (50 billió/g), Bacillus clausii (3billió/g), Lactobacillus sporogenes (15 billió/g), Fructo oligoszacharidok,Manno-oligoszacharidok, szója olaj, malátakivonat, petrolatum,szója lecitin, glicerol-monosztearát. 1 kg paszta tartalmaz: B1-vitamin: 800 mg, B2-vitamin: 600 mg, B6-vitamin: 800 mg, PP-vitamin:12 mg, E-vitamin (dl-alpha tocopherol acetate) 5 mg. Nedvesség:5%, nyersfehérje: 5%, nyerszsír:40%, nyershamu: 3%, nyersrost: 1 %..Javallatok:hasmenés és egyéb bélműködési rendellenességek és táplálkozási anomáliák, egyéb stresszhatások.

Adagolása:
1 ml paszta 3,5 testsúly kilogrammonként naponta
A kezelést 7-10 napig kell folytatni, állatorvosi javaslatra szükség esetén a kezelés időtartama meghosszabbítható
Adatok
Cikkszám:
792513
Tömeg:
100 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!