Termék részletek


2db-tól: Noroflex ízületvédő, fájdalomcsökkentő rágótabletta 600+100mg kutyáknak

-12%
2db-tól: Noroflex ízületvédő, fájdalomcsökkentő rágótabletta 600+100mg kutyáknak
5 989 Ft
Akció: 5 295 Ft
Kezdete: 2021.11.18   A készlet erejéig!
 • Részletes termékinformációk
  A kutyáknak kifejlesztett Noroflex ízületvédő, fájdalomcsökkentő rágótabletta természetes összetevői bioaktív komponenseket tartalmaznak (zöld kagylóban: glükózamino-glikánok, cápaporcban: galaktózamino-glikánok, amelyek a glükózaminoglikánok prekurzorai, továbbá kondroitin-szulfát) kiegészítve további kondroitin-szulfáttal, valamint speciális hatású kollagén prekurzorral (MSM), amelyek segítséget nyújtanak az ízületi fájdalmak, a gyulladásos folyamatok enyhítésében, az ízületek regenerálásában, mindezek eredményeként a gyógyulásban.

  Hatásmechanizmus:
  A glükózamino-glikánok kulcsszerepet játszanak az ízületi mátrix kialakításában. Vízkötőként szolgálnak az ízületi porcban, lassítják az ízületek elhasználódását, csökkentik a fájdalmat.
  A kondroitin-szulfát az ízületekben található muko-poliszacharidok közé tartozik. Növeli az ízületi folyadék mennyiségét.
  Az MSM a kollagén egyik alapanyaga, nélküle a károsodott szövetek rosszul regenerálódnak. Mérsékli a fájdalmat is azáltal, hogy csökken az izzadmány mennyisége, helyreállítja a sejtfal rugalmasságát.
  A mangán-ionok szükségesek mind a glükózaminok, mind a kondroitin-szulfát hatásának a kibontakozásához.
  Noroflex tabletta adagolása: 1 tabletta / 10 ttkg a tápba-eleségbe naponta, folyamatosan 4-6 héten át.

 • Cikkszám
  505774
  Min. rendelhető mennyiség
  2 db