TOP termékek
Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

Hírlevél
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


Feliway classic utántöltő 48 ml

-16%
Feliway classic utántöltő 48 ml
6 999 Ft
Akció: 5 899 Ft
Kezdete: 2022.01.27   A készlet erejéig!
 • A Feliway segít megelőzni és megoldani a kölyök és felnőtt cicák félelemmel és nyugtalansággal kapcsolatos problémáit

  A FELIWAY egy olyan termék, amely a macskák pofatájéki, azaz faciális feromonjai F3-as frakciójának mesterséges változatát tartalmazza, és ezáltal fokozza a macskák biztonságérzetét, nyugalmát.
  A pofatájéki (faciális) feromonokkal történő jelölés egy olyan jellegzetes viselkedésforma, amelyet minden macskatulajdonos jól ismer. Amikor egy macska jól érzi magát valahol, pofáját finoman odadörgöli az ajtó széléhez, az Ön lábához vagy a kanapé oldalához. Ezzel a mozdulattal helyezi el a pofatájéki mirigyeiben termelődő feromonokat, azaz megjelöli környezetét. Ezek a vegyületek a kiegyensúlyozottság, meghittség, biztonság üzenetét hordozzák, ezért a macska a későbbiekben is kötődést, megnyugvást keresve közelít hozzájuk.
  Amikor a macska környezetében változás következik be, úrrá lesz rajta az aggodalom, a stressz. Tipikus példa a költözés, a bútorok átrendezése, látogatás az állatorvosnál, hazatérés a kórházból, vendégek, új családtag (ember és állat egyaránt). A nyugtalanság, az idegesség jeleként megváltozhat a macska viselkedése, amely leggyakrabban vizeletspriccelésben, függőleges karmolásban, étvágycsökkenésben, visszahúzódó vagy akár antiszociális magatartásban nyilvánul meg.
  Az ilyen helyzetekben a FELIWAY Spray vagy Párologtató biztonságosan alkalmazható az érzelmi egyensúly visszaállítására.

 • Cikkszám
  132904